mimosina/mimosa:
En slavinne med avgjort "ben i nesen", gjerne med på en spøk, men også en man kan regne med dersom man trenger noen å snakke med, eller noen å diskutere med.
Hun er singel, men regn ikke med å bare "seile inn" og tro at du kan sjarmere henne i senk med èn gang...  Hun er en som vet at det å kunne se seg i speilet uten å rødme, også morgenen efter, er viktig for å kunne bevare sin stolthet. Jeg har kjent henne like lenge som hun har kjent seg selv... 
SirArnt:
Ingen som har vært i en diskusjon med ham, kan ha unngått å merke at dette er en mann som vet hva han vil, og som har sine klare oppfatninger om hva BDSM bør være, og ikke minst, inneholde.
Når det gjelder oppfatningen av BDSM, har jeg, i SirArnt, funnet en "soul-mate".
Det gleder meg å se at det syn jeg har forfektet i alle år, faktisk ikke kun er mine egne "sære" oppfatninger, men at det også deles av mennesker jeg har lært å kjenne som svært seriøse, vel funderte, gjennomtenkte og trygge, i sitt syn på BDSM.
Det er synd han ikke finnes i flere eksemplarer, fordi det ville være til stor glede for de slavinner som fortsatt søker sin "drømme-Hersker". Jeg kan ikke tro annet enn at han må være "protoypen" på den Hersker som svært mange søker, men alt for få, om noen, finner...
Nu har han funnet sin bir, og deres hjemmesider er et besøk verdt; Der er det mye å tenke over, og mye å lære...
SirArnt og bir's hjemmeside


Freebird:
På IRC, mIRC, på kanalen #BDSM-Norge, kan du finne Freebird. Fortrinnsvis på sene nattetimer.
Jeg har ikke tall på alle de timene jeg har chattet med ham. Og til tross for at vi aldri har møttes, har det vokst frem en gjensidig respekt, og noe som kun kan kalles et vennskap.
Spennende diskusjoner, givende samtaler, samt det å kunne være der for hverandre når det er nødvendig, er viktig. Og jeg må si at det er bare ett ord som kan beskrive timene i selskap med ham; Trivelig !
Mine venner,
som jeg setter svært høyt !
Lady_Lynx:
En av mine aller beste venninder, som jeg setter svært høyt. Ingen kan som henne bringe ro inn i et opprørt sinn, når det behøves.
Den ting vi ikke kan snakke om, finnes ikke.
Eller bare det å sitte stille og tie sammen... og likevel vite at hun er der ! *ubetalelig*
Hvor ville jeg sette grensen for å stille opp for henne ved behov ? Tja... det er ikke lett å si; Jeg ville flyttet Dovrefjell, om det var mulig... eller dratt til månen efter jordbær ! *SMiler*
Og jeg vet at hun ville gjort det samme for meg. Takk, Lady Lynx.
Hun er en Herskerinne med en vakker uttrykksform i sin utøvelse av BDSM. Men det er ingen grunn for en masse "wannebe-slaves" eller sub's å søke henne opp; Hun lever sammen med sin kjære, i et forhold som jeg er sikker på er utviklende for begge parter. Og jeg unner henne det aller, aller beste... + moms !!!    *SMiler*
:


tornerose:
En slavinne fra Bergen som jeg har lært å sette stor pris på.
Hun har en personlighet som er unik, en menneskelig varme, omsorg og omtanke hun deler raust av, og et hjerte hvor det er plass til alle.
Det er først nylig hun har begitt seg inn i den fantastiske verden som BDSM er, og sakte kom hun til sin erkjennelse om at hun er slavinne, helt inn i sitt hjerte, sin sjel, sitt sinn.
Hennes vakre sider en en fryd å lese, hvor hun skriver om veien frem til erkjennelsen av at dette er henne... hun er slavinne... først nu er hun hel.
Jeg ønsker henne alt godt, hun har en egen plass hos meg, i mitt hjerte, i ydmyg takknemlighet for alt hva hun har vært for meg, og er for meg.
Besøk hennes hjemmesider, med vakre ord, og viktige tanker... nyyyd...
tornerose's hjemmeside